Snel aan de beurt!

’s middags werken wij op afspraak!

Wist u al dat u in de middag op afspraak de balies in het gemeentehuis kunt bezoeken? Met een afspraak op zak bent u direct op het door uzelf gekozen moment aan de beurt en is wachten volgens het principe van de eerstvolgende niet langer nodig. U kunt nu via de website van de gemeente www.barneveld.nl een afspraak inplannen voor uw bezoek. Dat gaat snel, gemakkelijk en kan 24 uur per dag.

Wethouder André van de Burgwal: “Als gemeente Barneveld vinden we het belangrijk om met de dienstverlening aan te sluiten bij de behoeften van de inwoners. 69% van de respondenten uit een burgerpeiling in het kader van Waarstaatje­gemeente heeft aangegeven dat zij gebruik zouden maken van de mogelijkheid om een afspraak te maken. We komen graag tegemoet aan deze wens”.


Het is daarom mogelijk om voor het aanvragen van een groot aantal producten en diensten op afspraak het gemeentehuis te bezoeken tussen 13.00 en 16.30 uur. Zo kan men het bezoek aan het gemeentehuis beter laten aansluiten op uw eigen agenda. U weet precies wanneer u aan de beurt bent en wordt snel geholpen. Wachten op een drukke middag tussen andere bezoekers totdat u aan de beurt bent, is niet meer nodig. Bezoek aan de balies is daarom tijdens de middagopeningstijden van 13.00-16.30 uur alleen op afspraak mogelijk.


De vrije inloop – dus zonder afspraak – blijft ook mogelijk: tussen 9.00 en 13.00 uur.

MEER INFORMATIE


Afspraak maken via de website

De balies werken tussen 13.00 en 16.30 uur op afspraak voor een groot aantal uiteenlopende producten en diensten, van het aanvragen van een paspoort tot omgevingsvergunning. Maak een afspraak via www.barneveld.nl