Zomerzwemabonnement voor inwoners met een laag inkomen

Zomerzwemabonnement voor inwoners met een laag inkomen

Heeft u een laag inkomen? Of een uitkering? Dan kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de kosten voor het zomerzwemabonnement voor het Oosterbosbad in Barneveld. Dien uw aanvraag voor 15 april 2021 in.

Voor wie? Als u een uitkering of een inkomen tot maximaal 110% van de bijstandsnorm heeft, kunt u bij de gemeente een vergoeding voor het zomerzwemabonnement aanvragen. Als u dit vóór 15 april 2021 aanvraagt, hoeft u het abonnement niet zelf voor te schieten. U krijgt dan een toekennings-besluit en een aanvraagformulier voor het zomerzwemabonnement thuisgestuurd. Dient u ná 15 april een aanvraag in? Dan schiet u het abonnement zelf voor en kunt u achteraf bij de gemeente een vergoeding aanvragen met uw aankoopbon. De gemeente vergoedt alleen de prijs van een abonnement in de voorverkoop.

Aanvragen U kunt de vergoeding voor het zomerzwemabonnement aanvragen via de website berekenuwrechtplus.nl. Lukt aanvragen via berekenuwrechtplus.nl niet? Stuur dan een e-mail naar het Servicepunt via servicepunt@barneveld.nl.